Γενικός Γραμματέας στο Δήμο Πλατανιά ο κ. Γαβριήλ Κουρής

ROGDIA 1Από το Δήμο Πλατανιά γίνεται γνωστό πως καθήκοντα Γενικού Γραμματέα στο Δήμο Πλατανιά αναλαμβάνει – σύμφωνα με την με την υπ. αρ.  582/2015 απόφαση του Δημάρχου Πλατανιά κ. Ι. Μαλανδράκη, όπως αυτή δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 1049/16-10-2015, τχ. Γ’ – ο κ. ΓΑΒΡΙΗΛ ΚΟΥΡΗΣ, Κοινωνικός –
Πολιτικός Επιστήμων (B.A., M.P.Adm.) με επιστημονική εξειδίκευση στο σχεδιασμό και υλοποίηση μεταρρυθμιστικών πολιτικών στο δημόσιο τομέα και στην ανάλυση και αξιολόγηση κρατικών πολιτικών και με αξιόλογη επαγγελματική εμπειρία σε θέματα οργάνωσης και διοίκησης Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ).

Τα στοιχεία επικοινωνίας του νέου Γενικού Γραμματέα του Δήμου Πλατανιά είναι τα εξής: 

  • Ταχ. Δ/νση: Γεράνι Χανίων, T.K. 730 14
  • Τηλέφωνο:  (+30) 2821 3 40006
  • Τηλεμοιoτυπία (Fax): (+30) 2821 3 40090
  • Ε-mail: gengram   platanias.gr

Βιογραφικό

O  κ. ΓΑΒΡΙΗΛ ΚΟΥΡΗΣ γεννήθηκε την 1η Ιανουαρίου 1980. Σπούδασε Κοινωνική Πολιτική και Διοίκηση στο Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης όπου αποφοίτησε με βαθμό Λίαν Καλώς. Με μεταπτυχιακές σπουδές (αριστεύσας) στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών έχει εξειδικευτεί στην ανάλυση και αξιολόγηση των κρατικών πολιτικών και στο σχεδιασμό και υλοποίηση μεταρρυθμιστικών πολιτικών στο δημόσιο τομέα. Το επιστημονικό του έργο περιλαμβάνει δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά και τόμους πρακτικών συνεδρίων καθώς και σημαντικό αριθμό ανακοινώσεων-εισηγήσεων σε επιστημονικά συνέδρια και ημερίδες.

Διαθέτει σημαντική επαγγελματική εμπειρία σε θέματα οργάνωσης και διοίκησης ΟΤΑ, έχοντας διατελέσει κατά το παρελθόν με επιτυχία  Γενικός Γραμματέας στο Δήμο Χανίων (2011-2014) και Ειδικός Σύμβουλος στο Δήμο Κισσάμου (2014-2015). Έχει εργαστεί επίσης ως επιστημονικός σύμβουλος στη Βουλή των Ελλήνων, ως ειδικός σύμβουλος κρατικών οργανισμών σε θέματα πολιτικών υγείας και πρόνοιας, ως ερευνητής εταιρειών ερευνών κοινής γνώμης, ως διδάσκων καθηγητής σε θέματα οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων σε φορείς μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και κατάρτισης, κ.α.

Ιδρυτικό μέλος της Πανελλήνιας Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης» από το 2011, κατέχει σήμερα στο Δ.Σ. της Ένωσης τη θέση του υπευθύνου Ηλεκτρονικής Δικτύωσης ενώ κατά την περίοδο 2012-2014 κατείχε τη θέση του Β΄ Αντιπροέδρου. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά (Proficiency) και διαθέτει άριστη γνώση χειρισμού Η/Υ. Είναι έγγαμος και έχει δύο παιδιά.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s