Υποβολή προτάσεων & ιδεών για το ΣΒΑΚ Αγίου Νικολάου

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου έχει ξεκινήσει την εκπόνηση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ), μέσω του οποίου επιδιώκεται, μεταξύ άλλων, η ενίσχυση των ήπιων μορφών μετακίνησης (περπάτημα-ποδήλατο-λεωφορείο-κοινόχρηστα μέσα μεταφοράς). Βασικό συστατικό αυτού του σχεδίου είναι – σύμφωνα με την Διεύθυνση Μελετών και Προγραμματισμού Δήμου Αγίου Νικολάου – η συμμετοχή των πολιτών, των φορέων και των επισκεπτών, τόσο στην αναγνώριση των ζητημάτων, όσο και στη λήψη αποφάσεων για την οργάνωση του χώρου και των μετακινήσεων στην πόλη.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Δήμος προκαλεί κατοίκους, φορείς, επιχειρηματίες και επισκέπτες να καταθέσουν την άποψή τους, συμπληρώνοντας το εξειδικευμένο ερωτηματολόγιο, το οποίο είναι διαθέσιμο στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.bit.ly/agnsvak (ή στο www.svakagiosnikolaos.gr στο πεδίο “Ερωτηματολόγιο”).

Κάνε τη δική σου ΠΡΟΤΑΣΗ!
Παράλληλα, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επισκεφθεί το www.svakagiosnikolaos.gr και να γράψει τη δική του πρόταση-ιδέα για το πως φαντάζεται τις μετακινήσεις του στον Άγιο Νικόλαο, προτείνοντας λύσεις για τη γειτονιά του, το κέντρο της πόλης, την περιοχή που κινείται καθημερινά και γνωρίζει τα προβλήματά της!

svak1

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του Δήμου «το ΣΒΑΚ ήρθε στον Άγιο Νικόλαο για να προωθήσει το ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ, το ΠΟΔΗΛΑΤΟ, τις συλλογικές μετακινήσεις ανθρώπων και αγαθών. Ήρθε για να αλλάξει προτεραιότητες και να απαντήσει στον κυκλοφοριακό κορεσμό και την κυριαρχία του αυτοκινήτου με εναλλακτικές μετακινήσεις για μία ανθρώπινη πόλη! Γράψε την ιδέα σου ή ψήφισε τις ιδέες άλλων πολιτών!»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s